Menu
Gildia Pióra na Patronite

kolejny dzień

kolejny dzień
mija

październikowy

piskiem opon
skończone życie
kto ?
nie wiem ...
mówią że dzieciaki

ktoś zapłakał
zapalił znicz

kolejny dzień
minął

zapadła noc

dla nich
już nie wstanie

świt ...

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Niezpomniałem

    12 October 2012, 21:12

    Dość mocne słowa, dobry wiersz.
    pozdrawiam.