Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (bez Ciebie)

kolejne odwracam karty
bez słów stronice
pustką mej duszy je zapełniam
kroplami łez obumarłego serca

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    26 October 2014, 12:03

    ciężko udźwignąć powieki
    bez czyichś kruchych dłoni
    i trudno zamknąć w słowach
    ból co się nie mieści na kartce
    lecz tego, że raz się żyło
    nie wolno nam żałować
    ani serca które wciąż krwawi
    więc nigdy nie będzie martwe

    Wybacz to wielosłowie, ale potrafisz poruszyć we mnie tę strunę, co nie chce milczeć...
    Pozdrawiam;)