Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśli

kolejna noc
małe kłamstwa
kilka kropel łez
i gwiazdy nad nami

nie pytaj
po co, nieważne
tylko popatrz na księżyc
jego zimny blask

czy pamiętasz ?
nie ? może i lepiej
oszczędzi ci to duszy bólu
serca rozdrażnienia

a świat wciąż się kręci
wiatr unosi liście
jutro pewnie nastanie zima
i zasypie nasze myśli

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!