Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Natura

Kolejną czereśnię zjada mi robaczek
I robi na niej przedziwny szlaczek,
Kocham Cię istotko, co zjadasz mi jedzenie.
W sumie to kocham każde istnienie.

Natura moja jest zwariowana,
Kocham Cię życie,
A czy jestem kochana?

3118 wyświetleń
26 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!