Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brakuje mi Ciebie

Kogoś brakuje mi
kogoś tak samo Tobie.
Dziś dzień otwartych drzwi
lecz nie znajdziesz ich w grobie.

W sercu każdy z przepustką
która zwie się modlitwą.
Spójrz w lustro by zrozumieć
jak życie mija szybko.

Nie umiesz dziś uklęknąć?
ja też mam taką słabość.
Lecz mimo swego bólu
odczuwam z życia radość.

A w tym szczególnym dniu
drwiąc z waszych Halloween
Unoszę rękę w górę
dla chwili by być z nim.

14 737 wyświetleń
139 tekstów
2 obserwujących
  • giulietka

    1 November 2016, 15:52

    Bardzo wartościowy i bliski moim przemyśleniom.