Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kochanie powiedz mi,
Czy ja jestem dla Ciebie całym światem?
Kochanie powiedz mi,
Czy jestem Twą jedyną?
Kochanie odpowiedz mi,
Czy oddamy wszystko, by być zawsze razem?
Kochanie powiesz mi,
Że nasza miłość będzie wiecznie namiętna?
Kochanie powiedz mi,
Czy będziesz dla mnie sięgać nieba?
Kochanie powiedz mi,
Czy pokochałeś wszystkie moje kaprysy?
Kochanie odpowiedz mi,
Czy miłość może być aż tak piękna?
Kochanie obiecasz mi,
Że nasza miłość nigdy nie wygaśnie?

8484 wyświetlenia
81 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    5 January 2014, 09:31

    Kochanie powiedz mi -uchm
    Kochanie powiedz mi - no no
    Kochanie powiedz mi - uchm
    Kochanie powiedz mi - no tak tak
    Kochanie powiedz mi - zamknij sie już wreście