Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko mówię

Kochanie, auta są dla chłopców.
Zachowuj się jak dziewczynka.
Masz za dużo kolegów, chłopczyca.
Nie masz kolegów? Nikt cię nie chce.
Przyjaźń damsko-męska? Przecież myślicie tylko o jednym.
Chodzisz jak cnotka.
Czy ty się widzisz? Bezbożnica!
Bulimiczka? Przereklamowane, przecież ważne jest piękno wewnętrzne.
Patrz, weź tą grubą. Będzie łatwiej, one zawsze są zdesperowane.
Nie wychodź beze mnie.
Wszystko zawdzięczasz mi.
Beze mnie nic byś nie miała.
Beze mnie nic byś nie osiągnęła.
Beze mnie byłabyś NIKIM.
Nie zostawiaj mnie, bo oszaleję.
Nie zostawiaj mnie, bo sobie coś zrobię.
Nie zostawiaj mnie, bo tobie coś zrobię.
.
.
.
Martwa.

3182 wyświetlenia
23 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    21 April 2017, 08:03

    Zasłużona fiszka.