Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochana Pani Krysiu ...

Kochana pani Krysiu ...
spotkaliśmy się w tym życiu
na pewno nie przez przypadek ...
tak serce mi podpowiada.

Dziś, w pani urodziny,
choć się nie zobaczymy,
ja życzę pani wszystkiego
przez panią upragnionego.

Zapewnić chcę także panią,
że nigdy pani nie zranię
i nie odbiorę Joasi,
bo razem przecież żyć da się.

My kiedyś tam zamieszkamy,
być może nawet niedługo,
we wspólnym radosnym domu
i potrwa to szczęście długo.

* Z Okazji Urodzin Dla Pani Krysi * ...

Miś

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących