Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kobieta

Kocham te oczy
każdego dnia inne
i wciąż takie znane.
Kocham te włosy
jasne, lśniące jak diament.
I kocham ten krok
tak delikatny
jak płatek róży!
I kocham też uśmiech
na czerwonych ustach!
Kocham cię, wiesz?
...
echo odbija
pustka.

3178 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • misiek45

    8 July 2012, 22:53

    Ładny wiersz, szkoda że tylko echo tych słów słuchało-pozdrawiam

  • finezja

    8 July 2012, 21:25

    To i całe szczęście:).

  • Carax

    8 July 2012, 21:18

    Moje wiersze to zawsze tylko wiersze :)
    również pozdrawiam serdecznie!

  • finezja

    8 July 2012, 21:16

    Nieodwzajemniona miłość... bardzo smutny temat. Mam nadzieję, że to tylko wiersz. Pozdrawiam:)