Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Kocham Te Nasze ukradkowe spojrzenia,
delikatne ocieranie się Ciał,

Muśnięcia ustami,
splatające się palce

ciała w jeden łuk wygięte
Otul mnie sobą na zawsze ...

Kochanemu ...N .ღ

21.01.2015
Malusia_035

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • 21 January 2015, 17:17

    Malusia często jest zmysłowa i pięknie ubiera to w słowa :)

  • fyrfle

    21 January 2015, 16:58

    Tere fere kuku używa facet na baby łuku

  • krysta

    21 January 2015, 15:34

    Gorąco u Ciebie Malusia...zatrzymuje.
    Pozdrawiam ;)

  • czasem_wciskam_escape

    21 January 2015, 15:26

    ależ tu zmysłowo... pozdrawiaczki :-)

  • mill

    21 January 2015, 13:38

    ..ładnie..... :*...