Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nałóg kochania...

Kocham słońce...
kocham deszcz...
kocham wiatr...
i Ciebie...też...

Usta,oczy...i Twój dotyk...
cały jesteś jak narkotyk
który wchłania się w me ciało
i którego wciąż mam...mało...

I nie pozwól bym przestała
brać garściami Twoją miłość...
kochać Twoją piękną duszę...

Ja już się uzależniłam...
z tym nałogiem żyć już muszę...

55 170 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • agniecha1383

    27 February 2013, 21:59

    dziękuję Krzyś...ale zawstydzasz mnie bo zdaję sobie sprawę...słowa pewnie kiedyś były prawdziwe i miały obrany cel...ale he he jestem kiepska... uczę się na Was i wciąż:)pozdrawiam serdecznie