Menu
Gildia Pióra na Patronite

W drodze

Kocham.
Każdy włos na ciele.
Każdą kość w ciele.
Całe wnętrze
Wszystko na zewnątrz.
Kocham każdy ruch, dotyk
Każde spojrzenie, słowo
Kocham
Za wszystko, za nic
Na wszystko, na zawsze.
Kocham ją.

2392 wyświetlenia
23 teksty
5 obserwujących
  • Nikaaaa

    13 March 2015, 13:58

    piękne

  • Malusia_035

    13 March 2015, 13:29

    bardzo ładny

    pozdrawiam :))