Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewiadomoco

Kocham cię
Trochę za bardzo

Nasze rozstanie jest nieuniknione
Mimo, że nie jesteśmy razem.
Wyjeżdżam.
Niby to dopiero za półtora roku.
Ale jednak.
Kocham cię!! Kocham cię a nigdy nie kochałam nikogo !!!
Rozumiesz ? Nie rozumiesz, bo nie wiesz.

Nigdy nie będziemy razem.
To niemożliwe.
Ale w sumie to dla Ciebie bez znaczenia.

Teraz każdee nasze spotkanie
jest dla mnie jak promień słońca
A jak zaczynamy rozmawiać
To świata nie widać końca

Ale nigdy ze mną nie będziesz.
To nieakceptowalne społecznie.

I Nikt o tym nie wie
Bo nikt tego nie zrozumie.
Ale ja cię przestać kochać
Nie umiem

3459 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • 22luty

    15 February 2017, 23:46

    Cudowne!!!