Menu
Gildia Pióra na Patronite

~*~

Kocham Cię, choć Cię nie ma
czas nieustannie ucieka...
Lecz wierze, ze czekasz TAM na mnie
z piękną czerwoną różą...

5912 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!