Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham Cię
będąc poranną rosą
przed upalnym dniem

Kocham Cię
będąc gwiazdką
patrzącą przez okno
kołysząc Cię do snu

Kocham Cię
będąc słoną łzą
która jest relikwią
niespełnionych snów

https://www.youtube.com/watch?v=fHUamw7vkkA

103 442 wyświetlenia
1204 teksty
141 obserwujących
  • szpiek

    30 August 2015, 21:09

    Dzięki ;)

  • 30 August 2015, 20:09

    Wspaniały :)

  • Lola_♡

    28 August 2015, 23:58

    Pięknie. Pozdrawiam

  • scorpion

    28 August 2015, 19:43

    No dobrze, czekam :)

  • szpiek

    28 August 2015, 19:42

    Heh, nie, miłość ma różne oblicza, nadzieja i zwątpienie przeplatają się jak nici DNA ;)
    O tym napiszę kiedyś tekst

  • scorpion

    28 August 2015, 19:37

    Hmm... Czyli piszesz, że kochasz, ale w realnym życiu wcale tak nie kochasz?

  • szpiek

    28 August 2015, 19:36

    Moje życie nie jest zsynchronizowane z Cytatami ;)

  • scorpion

    28 August 2015, 19:16

    Okej, może zbyt osobiste pytanie... :) Wybacz. Jestem po prostu ciekaw.

  • scorpion

    28 August 2015, 18:36

    Życie też masz niechronologiczne, czy tak sobie piszesz tylko?

  • szpiek

    28 August 2015, 18:29

    Ostatnio wstawiam teksty niechronologiczne.