Menu
Gildia Pióra na Patronite

kocham, bezwstydnie
przymierzam każdy dzień
wpisując go między niezliczoną ilość wyświetleń

135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    30 May 2014, 18:57

    Dziękuje za miłe słowa.
    Ostatniego wersu już nie ma, wydał mi się nie współgrający z resztą.

    Serdecznie pozdrawiam:)

  • Gorgonek

    27 May 2014, 22:14

    Nareszcie coś niebanalnego. Ktoś w końcu zawyża poziom w tej kategorii.

    "wpisuje go między niezliczoną ilość wyświetleń" - podoba mi się.

    O interpretację się nie pokuszę, bo nie do końca zrozumiałem ostatni wers, więc się wstrzymam.