Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kochałam się w Pani..wtedy..
W tamtej ławce, naprzeciw..
Kochałam się w spojrzeniu i w uśmiechu.
Na lekcji, myśli brudząc w delikatnym grzechu.

Kochałam się w Pani..wtedy..
W tamtej ławce, naprzeciw..
Kochałam się w tej dziecięcej delikatności.
W tej widoczniej na każdym kroku ogromnej wrażliwości.

Kochałam się w Pani.. wtedy..
W tamtej ławce, naprzeciw..
Kochałam się w głosie i w śmiechu uroczym.
Kochałam zatracać się patrząc w Pani oczy.

Dziś gdy Panią widzę, uśmiecham się na to wspomnienie.
Na to pierwsze, niewinne zauroczenie.
Gdy kochałam się w Pani..
W tamtej ławce naprzeciw..

~ Natalia K. (Innastronaduszy)

26 525 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • silvershadow

    20 February 2018, 21:16

    ładnie ;)