Menu
Gildia Pióra na Patronite

` Kochałam i nadal kocham twoje nagie ciało,
zawsze było mi go tak mało,
a Ty tak delikatnie ode mnie uciekałeś,
by oddać je innej, za cenę tak małą,
że nawet ja mogłabym je kupić,
gdyby nie to, że musiałbyś się nieźle upić,
by znów oddać je komuś,
kto nie będzie chciał już nigdy,
puścić go do domu. ;3

4571 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!