Menu
Gildia Pióra na Patronite

On

Kochałam cię bardzo takiego jakim byłeś,
Kochałam cię bardzo i co noc mi się śniłeś,
I kocham cię dalej , przestać nie mogę,
Bo ciągle myślami jestem o Tobie.

2077 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!