Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyznanie*

Kochać ciebie
w błękitach najpiękniejszych
skąpanych w słońcu
lazurze twoich oczu.
Przytulać każdym
skrawkiem ciała
każdą sekundą
pragnień zatracać się
w tobie.
Kochać każdego
dnia
w chwilach zwątpienia
czuć oddech twój
na moim ramieniu
być twoim dziś i
sensem istnienia jutro.

65 868 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • 29 November 2017, 19:39

    Jakbym czytała o kimś kogo tak bardzo obecnie uwielbiam

  • Cris

    17 November 2017, 17:05

    Najważniejszy ten sens...ciekawy wiersz.
    Pozdrawiam.

  • Adnachiel

    17 November 2017, 11:48

    Piękny ten Twój błękit.
    Pozdrawiam :)