Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taką Ciebie mieć...

Kobieto,
Chciałbym Cię widzieć utkaną z prawdy
bez zbędnych kolorów
i zapachów z buteleczki.

Prawdziwą,
bez tuszów i szat.
Chcę Cię taką jaką powitał Cię świat.

Pragnę,
widzieć Cię wchodzącą w jasność Pana.
Uciekającą
widzieć Cię chciałbym
przez pola biegnącą
różaną
Ciebie-utkaną z prawdy.

*Dedykacja dla wszystkich kobiet,które poprzez swoją naturalność są tak wyjątkowe :)

4694 wyświetlenia
51 tekstów
6 obserwujących
  • motylek96

    15 January 2011, 23:45

    Doskonały:)

  • Nika789

    15 January 2011, 21:19

    śliczny wiersz : )

  • marka

    15 January 2011, 20:39

    Ludzie obecnie używają korekt, a przecież natura jest wspaniała.
    Mądry i na czasie ...

  • warto.marzyć

    15 January 2011, 20:32

    świetne .