Menu
Gildia Pióra na Patronite

i te ważne chwile

kobieta spełniona
to ta - która rodzi piękno

a swym dotykiem
to piękno przenika
w s z y s t k o

dobra kobieta - jest
przyjacielem człowieka
można za nią
chodzić jak pies
bo
cię nie pogryzie

i niech tylko
w majtkach biega

z wiatrem
i odkrytym torsem
powietrze falą przenika

czyta ulubioną książkę

zimą
w bujanym fotelu siądzie
wykołysze wiosnę

jeśli pragnie tak - i chce
lub musi... niech
miłość bez słów wciąż nuci

http://www.youtube.com/watch?v=_zPlr-o-YEQ

84 154 wyświetlenia
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    23 November 2014, 12:51

    :)