Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kobiecość

Kobiecość, intymności żar
słodyczą mego życia.

Kobiecość, gościnność domu
bezpieczną przestrzenią.

Kobiecość, treść bez formy
kształtem uczuć.

Kobiecość, niezmysłowa fantasmagoria
ulotnym rozkoszowaniem.

Kobiecość, nieskończoności uwielbienie
marzeń spełnieniem.

Kobiecość, tajemnica domostwa
sekretną głębią bytu.

I w końcu Kobiecość, skupieniem Mnie
wiecznym miłowaniem.

Tym jest moja Kobiecość.

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!