Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamietnik

Kobieca strona białej kartki papieru
próg szczęścia wydaje się być pusty
w domu czeka pobudzony muzyką
makijaż opada z ciepłą wodą

kapsułka relaksu i refleksji
obrazy tlących się jej myśli
tajemniczych, intrygujących
przerażonych pełnych żądzy
podziw prowadzi je w nieznane

serce otwarte gdzieś wychodzi w deszcz
po rozum,film się skończył
Łzy,ciepły sweter przy kominku
otrze przykryje i rozpali
skosztuje delikatnie ciała

aromat zieleni i czystości
wybija północ
opatrzy bezpiecznie i przytuli
podaruje słodycz błogiego snu

1482 wyświetlenia
23 teksty
7 obserwujących
  • Oddech Nocy

    26 January 2011, 11:45

    Dziękuje, i również Pozdrawiam ;-)

  • motylek96

    25 January 2011, 20:45

    Cudowny..zabieram
    Pozdrawiam:))