Menu
Gildia Pióra na Patronite

A żeby cię. . .

Kleina bezładnej masy kosmków krząta się w zaciszu, gdzie
rozdarty jedwab okupiony licznymi kontuzjami [...]
Turlające się słowa gasną - ginąc w smugach rozmazanego tuszu

O świcie odgryzasz rzeczywistość krótkim "cześć"

2199 wyświetleń
35 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!