Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Cierń...

Kłamstwo Jest jak cierń wbijany w Ciało.
Im dłużej go wbijasz tym bardziej przyzwyczajasz się do niego ,
do bólu,
do kłamstwa.

W końcu wierzysz,że tak ma być ,
kłamstwo staje się prawda,
cierń wrasta w Ciebie.

Wyrwałam Cierń..

Dziwnie tak nie czuć Serca..

Nie czuć bólu...

9.05.2014
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

56 054 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • kuloodporna

    12 April 2021, 21:36

    Jakie smutne......🌼🌼🌼🥺

  • Malusia_035

    10 May 2014, 10:53

    Dziekuje Serdecznie za opinie ,zeszyty i za wasze Serduszka :)))

    Pozdrawiam Ciepłymi Myślami :*)))

  • Janya

    9 May 2014, 19:34

    świetny wiersz kochana
    jestem bardzo na tak;))
    pozdrawiam;)

  • RozaR

    9 May 2014, 13:12

    Ludzie są jak ciernie i jak lekarstwo.

  • Malusia_035

    9 May 2014, 13:03

    Dziekuje Krysiu :))

    Sercem Pozdrawiam :))

  • krysta

    9 May 2014, 12:59

    wzruszający wiersz...
    pozdrawiam :)