Menu
Gildia Pióra na Patronite

kłamiesz mi
że mam gwiazdy w oczach

że fiołki w duszy
i serce złote

że warto mieć marzenia
i miłość istnieje

a we mnie nie ma słońca
świat nie jest dobry

zamknij ryj

8948 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących
  • 31 May 2017, 23:48

    Tak lubisz ?

  • topaz.

    10 May 2016, 14:30

    Homo viator, bo tak lubię
    lila, dzięki za uśmiech

  • 9 April 2016, 16:05

    ,,ryj'' czy to taki otwór gębowy u świń
    ale ale jak ...ostro idziesz
    widocznie masz powód

  • topaz.

    5 April 2016, 20:27

    dzięki. miło mi, że się podoba

  • PrestonX

    5 April 2016, 00:02

    Ten ostatni wers zapewne ma uzasadnienie, dosadna szczerość. Podoba się ;)

  • onejka

    4 April 2016, 21:06

    grunt zachować równowagę he he

  • RozaR

    4 April 2016, 19:51

    Ależ skąd - masz gwiazdy w oczach - uwierzysz jeszcze nie raz ;-))))))))))))))))