Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłamca

Kłamca

Dusisz mnie
Jesteś i tak
Kolejnym pretorianinem
Podobnie śmierdzi pijak

Twoje kłamstwo jest niepoczytalne
Nie wiem czemu służy
Póki się nie dokona
Wtedy uciekniesz

Wrócisz jutro
Na szpaltach rubrykach
W szeregach lichwy
Z odkurzaczem na sprzedaż

Badam twoją anatomię
Jak zwłoki człowieka
Wypaczone mutacją
Tak dalece obce

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!