Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kładę sie delikatnie
z wiatrem za oknem
nie zamykam oczu
bo słońce mnie ściga
słucham po cichu
harfy śmierci w wietrzyku.

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!