Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepowiednia

Kim się stałem
w dźwigni Twoich oczu
wstając z pełzania
do wyprostowania

Pusty słoik
przypomniał mi
dawną niemoc
a ja rosnę

Co zrobiłaś
przez łunę
wiary "chcącej"
przekuć się w "móc"

Moja dusza
się zachwiała
a ja pytam
Kim się stanę?

8803 wyświetlenia
137 tekstów
8 obserwujących
  • fyrfle

    8 February 2016, 09:48

    Niepewność.