Menu
Gildia Pióra na Patronite

kim jesteś
nocą czarną nasycasz mnie
rozwijasz powietrze tak by
wychodziła z niego treść
po kłębku

mijasz mnie
w swoim odzwierciedleniu
pozostaję na przeciw nicości
i w smutku

zbyt odważnie
w fałszu
stwarzam pozory siebie
oniemiałej na Twoją i tylko Twoją (jedyną słuszną) - głębię

15 864 wyświetlenia
379 tekstów
20 obserwujących