Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kim Jestem?

Kim jestem?

Raz aniołem,

unoszę na skrzydłach
miłosnym westchnieniem
upajam do syta,

potem demonem
w piekielnych odmętach

targam zdobyte serca
w gorącej rozkoszy kąpię
by potem

nagle odejść,
zostawić tęsknotę

pewnego dnia
znów powrócić
namiętność rozbudzić

i kochać, kochać
tak...bez pamięci

każdą sekundę
miłości poświęcić
i nagle zniknąć,

tak po prostu.

27 426 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • 27 October 2012, 21:22

    Emocjonalna Huśtawka..można sie na to nabrać, ale można też tym się bawić,,tak po prostu...ale wtedy.. " kochać...kochać
    tak bez pamięci" nie ma zastosowania. . .

  • misiek45

    27 October 2012, 20:29

    Jak to mówią kobieta zmienną jest,podoba mi się Twój wiersz Joluś- pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru:)