Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niespodziewanie

Kilometry od ciebie jestem
Na odległość nasłuchuję twego serca
W tajemnicy przed światem szepczemy do siebie
Nikt jeszcze nie wie, że to ja ślę ci błękit
A ty odpowiadasz uśmiechem słońca
I że chwile najlepsze zbieramy do kieszeni
By kiedyś obdarować nimi szczodrze

Zdziwią się może,
Że nam do siebie po drodze
A my już wiemy
Że ani kroku nie chcemy
Bez dłoni kochanej
I siebie nawzajem

Zamość, 6 kwietnia 2017 r.

12 781 wyświetleń
136 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!