Menu
Gildia Pióra na Patronite

taki żarcik o deszczowym, niedzielnym poranku

kilka słówek
kilka nutek
jaki piękny świat
nie bój żaby
trochę laby
kawy dobrej łyk
nie ma tamto
spać nie warto
spójrz za okno ...
kurde to był chyba błąd !

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • dana1596

    14 December 2014, 19:12

    no tak, to na pewno o dzisiaj napisałeś...ale mimo wszystko warto było tę niedzielę przeżyć:)))
    Pozdrawiam słonecznie

  • giulietka

    14 December 2014, 12:44

    Mnie uśmiechnąłeś;)

  • mill

    14 December 2014, 11:50

    lekkie i przyjemne....super...