Menu
Gildia Pióra na Patronite

małe marzenia ...

kilka nut które koją ból
w tym świcie kochającym ranić

kilka nut które zatrzymują czas
w tym pedzie donikąd

zagraj proszę jeszcze raz
ta prostą melodie bez słów

kilka łez niczym balsam
dla tego serca które pękło na pół

zagraj
zagraj jeszcze raz ta prostą
melodię bez słów

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!