Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubienie

Kilka mocnych słów
Oddech szybko się kończy
Bez rytmu życie

Ucieczka przed ciemnością
I już nie wiem co ma ma sens

21 860 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!