Menu
Gildia Pióra na Patronite

To (nie) tylko sen.

Kilka minut przed północą
Wtedy gdy sny się szamocą
Gdy tylko słońce zgaśnie
To snów walka zaczyna się właśnie
Którym snem jako pierwszym zaśnie?

Jeśli myślicie, że same z siebie powstają
Że jak tylko oczy zamykacie, do głowy wpadają
To się mylicie wielce
Każdy sen, ma duszę i serce
I chcą zawładnąć umysłu królestwem
Tyle się dzieje w każdy Nasz sen

Bóg raczy wiedzieć co się dzieje w dzień...?

https://www.youtube.com/watch?v=sonLd-32ns4

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    26 June 2015, 23:48

    Ładna kropka. Miłych snów Smerfie.

  • dark smurf

    26 June 2015, 23:32

    .

  • M44G

    26 June 2015, 19:09

    Im bardzie pokręcane sny tym lepsze, najważniejsze aby koszmarów nie było. Miłych i wspaniałych snów Lolu.

  • M44G

    26 June 2015, 13:50

    Marto i hann dziękuję Wam, za tak miłe słowa. Miłego popołudnia.

  • mill

    25 June 2015, 23:53

    ...świetnie opisane ...;)...

  • Ragilia

    25 June 2015, 23:48

    miło czyta się
    a ten wers mnie zatrzymał:
    "każdy sen, ma duszę i serce"
    całość porywam, pozdrawiam:)

  • M44G

    25 June 2015, 19:34

    Mirek mam w tym temacie inne mniemanie niż Ty. Doroto bardzo lubię sny, śnić, śnić o snach, rozmawiać o snach itd. Dziękuję wam Serdecznie za odwiedziny. Miejcie wspaniałe sny.

  • fyrfle

    25 June 2015, 18:34

    w dzień jest normalnie.

  • M44G

    25 June 2015, 16:41

    Dziękuję Wam serdecznie ciepłego popołudnia i abyście zawsze miłe sny mieli.

  • nicola-57

    25 June 2015, 16:38

    interesujący wywód dotyczący snów i to pytanie na końcu
    tekst, który z przyjemnością się czyta, pozdr. :)