Menu
Gildia Pióra na Patronite

Resurrection

kilka kropel
nut niesionych chmurami
szumem deszczu
fal uderzających w brzeg

kilka kropel
przedwiecznej melodii
narodzin i śmierci
dni naszego bycia

kilka kropel
słów niemej modlitwy
uderzeń serca
niknących w ciszy krzyża

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!