Menu
Gildia Pióra na Patronite

niepewność

kilka kroków
słów niepewnych
zdradzonych myśli
strachu

co będzie dalej ?

nie znamy jutra
czynów innych
zdrad ideałów
miłości bez końca

jak daleko ?

budzi się świt
płomienną czerwienią
gdzieś tam
za nocy horyzontem

czy kochasz ?

a może to była tylko gra ?

budzi mnie lęk
narkotyczna wizja
błękitu nieba
w czerń przyobleczonego
łaknę wciąż
ciepła twego ciała

czy znasz granicę ?

miłości zanurzonej w obojętności ?

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!