Menu
Gildia Pióra na Patronite

dusza

kilka dni
parę dróg
i już pożegnać czas
błękit nieba
szeptem zamknąć
życia krzyk

tylu ludzi
twarzy zapamiętanych
zapomnianych
i tylko ta jedna
której żal
tak mocno aż boli

dotknij mej ręki
gdy zamknę swe oczy
i wybacz mej duszy
że kochała

tak bardzo kochała

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • R.A.K.

    19 February 2012, 09:15

    Niby prosto, ale rusza do głębii... podoba mi się.
    Pozdrawiam.