Menu
Gildia Pióra na Patronite

kilka łez ...

kilka chwil ukradzionych wieczności
słów i zdarzeń zapamiętanych
twoja twarz zaklęta w sepii
uśmiech radości i kropelki smutku

dzisiaj róż czerwonych wiązanka
i płomyk nadziei na drogę
wspomnienia serce rozpalają
modlitwą o spotkanie po drugiej stronie

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • miramija

    1 November 2012, 12:03

    Piekne słowa... zachowam sobie... pozdrawiam :)