Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłębki są dziwne

Kiedy zwijam się w kłębek,
udaję kota.
Wtedy nie lubię, by gładzić pod włos.

Ale mruczę,
w tylko sobie znanym języku.
Myślisz, że znasz ten głos
i mylisz słońce z wulkanem.

A koty i tak wiedzą swoje,
zanim wyciągniesz dłoń.

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    17 September 2013, 10:56

    a gdy rzednie zmrok
    gdy szepty piszą się same
    nie pytaj...

    ;)

  • onejka

    17 September 2013, 10:43

    gdy mrok zapada
    rzeźbi skórę pazurem
    pod włos
    szaaaa...

    ;)
    .

  • Gaia

    17 September 2013, 10:31

    Czy to sen czy jawa?
    Gdzie kończy się dzień,
    a zaczyna melodia
    znana...
    ;)

    ;)

  • onejka

    17 September 2013, 10:13

    "a ja lubię jak kot
    dłoń przesuwać twoją
    prężyć grzbiet...
    chcesz ? zamiauczę..."

    ;)