Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowa Pieśń Mego Spełnienia

Kiedy złoto-szare liście zaczną spadać z czarnych drzew
i ma pora ulubiona zakróluje w mieście mym,
wieszczych wron wyskrzeczy stado nową pieśń mego spełnienia
i się większym sensem staną słowa mego 'Odwrócenia' ...
http://www.youtube.com/watch?v=wD-A1OuyVlE

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    19 May 2019, 13:26

    Dzięki Ci :)

  • 19 May 2019, 13:03

    tak

    gdy znajdę czas poczytam i posłucham wszystkiego, co tutaj zamieściłeś
    cieszę się, że jesteś

  • Moon G

    19 May 2019, 12:44

    napisz czy piosenka sie podoba :)

  • 19 May 2019, 11:13

    nie wiedziałem, co tu wpisać i w tej chwili też nie wiem

    zostawię tylko dzięki serdeczne