Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Modlitwa

Kiedy zdejmiesz ze mnie klątwę
o Panie
zapytuje raz jeszcze
w klęczkach modlitwy

Ktoś zabronił mi miłości
a ja łamię paragrafy na wszystkich
szczeblach
rozsądku.

Nie ma we mnie szukania
bo nie ma
Nie ma we mnie rozglądania
bo nie ma
Nie ma we mnie patrzenia
bo nie ma

serce rośnie mi na zewnątrz domu
w przeciągu.

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!