Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przybądź

1. Kiedy zasypiam widzę swe sny,
Obce miejsca, w nich jesteś ty.
Podchodzisz do mnie, ocierasz me łzy
gdy płaczę.
Nie chcę budzić,wiem dobrze, że
to co tu widzę zakończy się,
chociaż chciałabym ,aby było inaczej.

Ref: Przybądź do mnie dziś.
Czaruj moje sny.
Przybądź, zostań tu.
Przybądź, przybądź.

2.Gdy się budzę, znika twa twarz.
Choć mówiłeś, że tylko mnie masz.
Razem z tobą niknie noc wrażeń.
Kiedy wychodzę, to myślę ,że
w tym tłumie ludzi spotkamy się.
Wiedz,to jedno z moich najskrytszych marzeń.

Ref: Przybądź...

3.Mijam człowieka, myślę to ty.
I powracają marzenia i sny.
Podchodzę, chwytam tą dłoń,
która tak czule pieściła mnie.
Patrzę w oczy i domyślam się,
że to jedynie jest złudzeniem.

Ref: przybądź...

z dedykacją dla mojej pierwszej wielkiej miłości

1379 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!