Menu
Gildia Pióra na Patronite

Telegramiczny scenariusz

Kiedy zapłoną girlandy
w grudnia ostatniej dobie
nie szukaj mnie

będę już niepodobna
do nikogo

rozleję się kaskadą barw
utonę światłem w pulsie
roztańczę dżwiękami

i zniknę

nie martw się
w styczniu wracam
nad ranem

do siebie nieco potem

24 279 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    27 December 2012, 21:08

    dzięki Aguś :)
    siem będę staaa rała ;D

  • Gaia

    27 December 2012, 14:30

    Krętymi scieżkami chadza los, ale może mu się uda zdążyć na Nowy Rok
    Dziękuję Aniu. Tobie także prawdziwie szampańskiego ;))

  • Pechowa_

    27 December 2012, 14:22

    Wspaniały wiersz... ;))

    Udanego wyjątkowego szampańskiego Nowego Roku ;))

  • Gaia

    27 December 2012, 11:59

    Bawić się, oj bawić choćby i calutkie życie
    nawet gdy czasem wygląda to inaczej
    i w ryzy każe brać każdą czastkę
    naszego ja

    Dziękuję pięknie za komentarze i pozdrawiam ... hm... tanecznie ;))

  • 27 December 2012, 11:56

    Świetne wiersz ;)

    Nic więcej nie mogę powiedzieć jak : szampańskiej zabawy i szybko dojdź do siebie, Gaiu ;)

  • misiek45

    27 December 2012, 11:13

    Myślę podobnie jak Miramija że wiersz jest zwiastunem szampańskiej zabawy ,fajny ten scenariusz jak i wspaniały wiersz-pozdrawiam Beatko serdecznie :)

  • miramija

    27 December 2012, 10:28

    Hmm dla mnie zabrzmiało jak zapowiedź dobrej zabawy :) I takiej Beatko ci życzę :) pozdrawiam :)