Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedy utuli mnie anielski śpiew,
Cały ból minie.
Serce zagoi się,
Każda zadra na mym ciele zniknie.

Przyjdą radosne dni,
Rozgrzeją obolałe serce,
Pojawią się radosne sny,
Nie będzie potrzeba mi nic więcej.

Otworzą moją dusze,
Na nowo na ludzi, na świat,
Będę znów się radował,
Przestanę się bać….

Kiedy utuli mnie anielski śpiew…

17 022 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    9 August 2012, 22:57

    Kamilu życzę Ci aby szczęśliwe dni nadeszły jak najprędzej,piękny wiersz,miło Cię znów czytac -miłej i spokojnej nocki pa