Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bolało...

Kiedy upadłaś jak wyszłaś z domu czy Cię bolało choć chwile jedną...
Kiedy schyliłaś sie nocą ciemną w opanowaniu swego obłedu...
Kiedy wybaczyć byłaś gotowa upadek niski ponirzej kostek...
Kiedy w swej mocy miałaś człowieka opentantanego mimo tych postępstw...

Gdzie moja dusza...
Gdzie jest me ciało...
Ja obroniwszy piersią swój stan...
Nie będę dłużej szukała sensu czas jest najwyższy osiągnąć ten stan ...

2551 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!