Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ile w nich prawdy o nas?

Kiedy tam ktoś
usiłuje przyznaczyć mi miejsce
właściwe
jakby sięgał po coś
czego nie dotyka nawet
własna myśl

tu przy tobie uczę się
jak bardzo potrzebujemy siły
jak niewiele potrafią
powiedzieć o nas z wysoka
skłębione słowa
dopieszczane przez
chłodny nadziemski wiatr

30 302 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
  • Alfa Centauri

    2 September 2015, 11:09

    W nich niewiele. Nie lubię jak inni na silę wciskają mnie w nie moje miejsca. Bardzo mi się podoba :)

  • silvershadow

    31 August 2015, 21:45

    Dziękuję i również życzę miłego wieczoru.

  • Cris

    31 August 2015, 19:27

    Piękny wiersz.
    Miłego wieczoru.
    :)

  • silvershadow

    31 August 2015, 15:46

    Bardzo dziękuję. Miło mi.

  • nicola-57

    31 August 2015, 12:23

    bdb

  • Malusia_035

    31 August 2015, 11:31

    ostatnie wersy bardzo mi się podobają ,a wiersz prawdziwy :)

    Pozdrawiam Cieplutko :)