Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z tęsknoty

kiedy tak tęsknisz
nieświadomym oczekujesz
lawiną osuwa się czas

ranki na strzępy podarte
egoizmem znieczulone
wbrew
rozmarzeniem zmysły hodowane

atomy ciała w pustce
nocą je rozrywasz
by stworzyć kobietę

53 614 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!